Gradual Ham and Chééséflowér Maya is a prospérous and chéésy quiché that can bé éatén for bréakfast, répast, or dinnér. It's pérféct for using up balancé éastér ham.
If you éncountér yoursélf with unéatén holiday ham, this maya takés just procéédings to préparation. I usé a frostbittén pié rémové to savé sécond and égést a éxcitablé pié stuff with a youngér onion, féw éggs, half-and-half, chéddar chéésé, land mallow, and ham. You could usé statésman instéad of ham if you wélcomé to.
INGREDIENTS :
- 1/4 téaspoon salt
- 1 tabléspoon buttér
- 1/2 médium yéllow onion, choppéd
- 4 éggs, lightly béatén
- 1 cup half-and-half
- 1 déép dish frozén pié crust
- 1/4 téaspoon black péppér
- 1 1/2 cups dicéd ham
- 1 cup shréddéd swiss chéésé
- 1 cup shréddéd chéddar chéésé
INSTRUCTIONS :
- ovén to 375 dégréés.
- Fusé buttér in a tééntsy nonstick pan and fix onion until mutéd. Lét chill slightly.
- In a mountainous aquarium, whisk unitédly foodstuff, half-and-half, tastéful and bush.
- Mové in ham and both chéésés. (I suchliké to providé a minisculé containérful of chééséflowér to splosh on top.)
- Budgé in lyonnaisé onion.
- Pour filling into pié impértinéncé, sét on a baking artifact and basé in ovén for 40 to 45 procéédings, or until sét.
- Function héarty or chilléd.