Mon æblepusheren egentlig stadig holder åbnet her i februar. Jeg kunne virkelig god spise sådan en gammeldags æblekage. Har jeg æblekage-opskrift på bloggen. Den kommer i hvert fald lige på rivet. Nøj, det ville virkelig være lækkert.Og jep, æble er kommet på som line til opskriften - det vil altså være prikken over i'et. Eller mango. Den vil også være ret go'.
Ingrediens :
Salat
- 3 forårsløg
- 1 broccolihoved
- 2 dl edamamebønner
- 4 spsk sesamfrø
- 1 dl saltede peanuts
- 1 tsk chiliflager
Dressing
- 4-5 spsk vand
- 1 tsk sesamolie
- Ca. 8 spsk peanutbutter
- 2 spsk sojasauce
- ½ tsk akaciehonning
- 2 spsk limesaft
- 1 tsk sriacha (stærk chilisauce)
- 1 spsk risvinseddike (eller lys eddike/balsamico)
- ½ tsk friskrevet ingefær
Intructions :
Salat
- Del broccolihovedet i mindre buketter. Damp dem 3-4 minutter i letsaltet vand. Broccolien skal have bid. Kom edamame bønner i gryden det sidste minut og tilbered dem med.
- Dræn broccoli og edamame bønner i en sigte og skyl med rigelige mængder koldt vand, så kogeprocessen stoppes.
- Skær forårsløg i tynde skiver.
- Fordel broccoli, edamame bønner og forårsløg på en fad. Top med saltede peanuts, chiliflager og sesamfrø.
Dressing
- Kom alle ingredienser til peanutdressingen i en blender. Blend indtil dressingen er glat - ca. 1 minut. Alternativ kan du piske dressingen sammen i hånden.
- Smag dressingen til.
- Fordel dressingen over salaten eller server den til.